USD Dolar ve Euro Ne Kadar olacak Yatırımcılar için zor dönem.

Ikinci hafta içine genişletmiştir doların olumsuz düzeltme, önemli tetikleyicileri biri FED politikasının yörüngesini yeniden değerlendirilmesi oldu. eğrisinin uzun ucundaki verimler geçen hafta (~ 5 bp) yükseldi rağmen, Kısa sonunda oranları düştü. Aralık Fed fonları vadeli sözleşme ima verimi 40 bp 5.5 bp düştü. Bu verim 68 bp düştü Aralık Euro dolar vadeli sözleşme, yansıyan edildi.


ABD doları, geçtiğimiz hafta büyük ve gelişmekte olan piyasa para birimleri karşısında düştü fiyat eylem dalgalı olmuştur, ve birçok katılımcı yakın vadeli mahkumiyet eksikliği.

Ay, çeyrek ve birçok mali yıl sonu düşünceler ek belirsizlik enjekte. Bu önümüzdeki hafta aynı fazla olabilir. Haftanın haftanın ikinci yarısında çoğu Avrupa pazarlarına kapatacak tatil kısaltılmış ve Kuzey Amerika pazarı Mart istihdam verileri iyi Cuma 3 Nisan bildirilen tam katılımını olması pek mümkün değildir kesilmiştir edilecektir.

Katılımcılar ile güreş teknik sorun doların gecikmiş olumsuz düzeltme üzerinde veya başka beklenilmesi gerektiğini aşağı doğru itin olsun. olan teknik kanıtlar karıştırılır, ancak denge üzerinde o düzeltme üzerinde olmayabilir uyarır.
Dolar Endeksi 26 Mart'ta önemli bir ters sonrası yaptım ve bazı 27 Mart'ta satın üzerinden takip gördüm. Ancak, Momentum 100,40 yakınında 13 Mart'ta belirlenen yüksekten Dolar Endeksi düşüş, minimum Retracement de durdu. Bu düzelme seviyesi sadece 20 günlük hareketli ortalamanın altında olan, yaklaşık 97,80 olduğunu. Geçtiğimiz hafta bir kez bile yukarıdaki orada kapatın vermedi. Olumsuz, 96.50 alan desteğini sundu edilir.
O en büyük bileşeni olduğu Dolar Endeksi, bir ayna gibi, Euro 26 Mart önemli bir olumsuz geri dönüş düzenledi. takip yoluyla satış 1,08 $ önünde durdu. 1,1070 $ alan iki hafta aralığının üst işaretler. Orada üzerinde bir hareket olasılığı 1,12 $ bölgeyi hedef olacaktır.
Dolar üzerinde ticaret vermedi JPY 23 Mar beri 120. Dolar bir ayın en düşük seviyesine (~ JPY118.35) için slayt kurtarıldı rağmen, 5 gün onu kapatmak için başarısız olan hareketli ortalama üzerinde yeniden su yüzüne açamadı Birkaç hafta için yukarıda. Teknik göstergeler düşükler önümüzdeki günlerde yeniden test edilebilir risk uyarmak. Büyük resimde, dolar geçen Kasım ayından bu yana geniş bir ticaret aralığında etrafında doğrama olmuştur.
Sterling hafta sonu firması öncesinde, ama geçen hafta (-0.50%) dolar karşısında en kötü performans büyük para idi. seçim öncesinde ve sterlin en altında performans için bazı güvercinimsi BOE yorumlar muhtemel hesap Soft enflasyon, belirsizlik. Aralık kısa sterlini vadeli sözleşme öncesinde hafta sonu yeni sözleşme yüksekler ayarladıktan sonra haftaya esas değişmedi. Sterling kendisi defalarca 1,50 $ üzerinde itmek için boşuna çalıştı. Olumsuz, iyi teklifler 1,48 $ yakınında ortaya çıkarılmıştır. Teknik göstergeler, RSI ve MACDs gibi, yapıcı.
Avustralya doları 0,7765 $ ve $ 0,7900 arasında 23 Mart Pazartesi günü kurulan aralıkta haftanın en geçirdim. Ancak, haftanın ikinci yarısında sürüklenme düşük teknik sesi yumuşadı. Bu hafta için yeni alçak kapalı. Pazar Ek kesim fiyatlandırma, ancak birçok Nisan 7 toplantısında bir hareket yaslanmış edilmiştir. Yine, toplantı yaklaşırken, Aussie fazla olumsuz baskı altında gelebilir. 0,7740 $ alan bir mola 0,7600 $ altında son alçak dönüşü teşvik edecek.
15 Nisan ve merkez bankasından yorumlarına Kanada toplantısında Banka şimdi kesilmiş bir başka oran fikirleri cesareti var. sıçrama petrol fiyatlarının çok destek sunmak için başarısız Kanada doları , ama öncesinde hafta sonu petrol keskin satış-off Bunun üzerine tartılır. ABD ("USD") doları en iyi seviyelere yakın hafta tamamladı. Teknik göstergeler ABD doları destek direnci daha güçlü olabileceğini düşündürmektedir. ABD doları bile dalgalı işlem aralığı Kanada doları karşısında ise iki ay için, bir açık olmuştur. Münavebe üstünlüğü ile, aralık alt yaklaştı sonra, bu CAD1.28 açık geliyor aralık, üst kısmını test etmelidir.
pazarında itme reddetti ABD 10 Yıllık % 1,90 altında Hazine verim ama% 2.0 üstünde verim sürücü başarısız. Yumuşak ihaleleri, takvim etkisi ve bu önümüzdeki haftaki işler veri yakın vadeli kanaat pazar sap ortaya çıktı. piyasanın teknik durumu nötr, ama% 2.0 üzerinde bir köprübaşı güvence altına kadar risk olumsuz gibi görünüyor.
Biz petrol fiyatlarının dip olduğunu iddia eden Şubat ve Mart başında olanlarla aynı fikirde. Yeni bir düşük Ortadoğu'da jeopolitik gerginlikler güçlü ilerlemeyi teşvik Mart 18. kaydedildi Mayıs hafif ham sözleşmede. Ancak, nükleer programı konusunda İran ile anlaşma ve Ortadoğu gerginlikler malzemeleri aksatan hiçbir belirti olasılığı, satın alma yoluyla takip engelledi. Hemen destek 48,25 $ yakınında görülür. Daha iyi teklifler bulundu önce bir mola $ 46- $ 47 alana görebiliyordu. Biz hala önemli ölçüde düşük bir yerde olduğunu ikna vardır.
S & P 500 hafta öncesinde küçük bir kazanç dışarı eking önce geçen hafta ilk dört seans sırasında düştü. Bu hareketli ortalama 50 günlük altında haftanın tüm son iki seans geçirdi, bir şey geç Ocak / Şubat başından bu yana görmedim . RSI 26 Mart'ta boşluk alt açıklıktan iyileştikten sonra yüksek çevirmek için çalışıyor, ama MACDs dipli değil. 2080 üzerinde bir hareket sesi kaldırmak yardımcı olacaktır. Destek 2040-45 alanda görülür. vadeli piyasada spekülatif pozisyon gelen Gözlemler:

1. anlamlı döviz vadeli spekülatif konumlandırma değişiklikler (brüt pozisyonlarda daha fazla ayarlama 10k sözleşme) belirgin bir artış oldu. Bu yıl en aktif hafta oldu. Altı tür ayarlamalar vardı. brüt kısa "Euro" pozisyon rekor 271.1k için 21k sözleşme atladı. Hem boğalar ve ayılar agresif sterlini pozisyonları kesti. Brüt uzun pozisyon 35.9k için 11.2k sözleşmeleri ile kesildi. brüt kısa pozisyon 74.5k için 10.5K sözleşmeleri ile kesildi. Benzer bir örüntü Avustralya doları belliydi. Brüt uzun pozisyon 52.1k kadar 11k sözleşmelerle kesildi ve brüt şort 80.4k bırakarak, 11.4k sözleşmeleri azalmıştır. Son olarak, bir sonraki uzun Meksika pezosu pozisyon 35k sözleşmeleri neredeyse% 50 oranında artmıştır.
2.. net model spekülatörler kar almak veya uzun ürünler kesmek için hamle karşı eğilimin yararlandı oldu. Meksika pezosu yalnız istisna ile brüt uzun pozisyonlar yönüyle kesildi.
3.. bazı ilginç eğilim hareket vardı. Net kısa Euro pozisyonu dört hafta düştükten sonra üç hafta boyunca artmıştır. Net kısa sterlini pozisyonu büyüdü dördüncü hafta oldu. 38.6k sözleşmeler anda, geçen yılın sonunda iki katından daha fazla boyutudur. 45.9k sözleşmelerin net kısa yen pozisyonu büyük ölçüde kapsayan şort bir fonksiyonu olmuştur 2014 Bu sonunda durdu nerede yarısı kadardır. Brüt uzun pozisyon 10k sözleşmelerle artarken, brüt kısa pozisyon, Q1 40k sözleşmeleri düştü.
4. spekülatif net kısa 10 yıllık Hazine vadeli pozisyon 108K den 180k sözleşmeleri yükselmiştir. Uzun 350.4k sözleşmelere yaklaşık% 10 oranında kesildi. şort 530.2k için 32k sözleşme yükseldi. Brüt kısa pozisyon 13k sözleşme kaymış ise brüt uzun Bu yıl yaklaşık 70k sözleşmeler arttı.
5 . Spekülatörler net uzun kesilmiş hafif ham petrol 206.9k için 36.6k sözleşmeler ile vadeli pozisyon. brüt uzun ürün 513.6k için 3.4k sözleşmeleri ile kesilmiş bulundu. brüt kısa pozisyon 306.7k için 33.2k sözleşme yükseldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder