Büyü nasıl bozulur ?



Büyü bozmak için neler yapılabilir. Pek çok kişi büyüye inanmaz ama büyü gerçektir. Aşağıda büyülenmiş bir kişinin üzerinden kötü enerjiyi alma yöntemleri anlatılmaktadır.

Büyü nasıl bozulur. 
Büyülenmiş kişi yıkanır. Büyülenmiş kişiyi akar sudan geçirmek gemi ile denizde dolaştırmak çok faydalı olur. Büyülenmiş kişinin önce yattığı oda sonra bulunduğu ev temizlenir, büyülenmiş kişinin yatak çarşafları vesaire yenileriyle değiştirilir. Yeni çarşaflar serilmeden önce ve yıkanan kişinin giyeceği yeni çamaşırlar üzerlerine besmele okunarak bir tür güç yüklemesi ile koruyucu kalkan oluşturulur. Temiz çamaşırları ters olarak giymekte büyüyü terse çevirmek açısından faydalıdır. Ev temizlenirken dış kapı eşiği ve iç kapı eşikleri saf su ile temizlenir. Temizlik gündüz vakti yapılmalı ve evde temizlik yapılırken tütsü yakılmalıdır. Temizlik yaparken bir yandan Ayetel Kürsi duasını okumak çok faydalı olur. Sonra bir bardak suya İnşirah suresi okunur su yüzeyine doğru üflenir suya sureyi okurken ağzı bardağa yaklaştırmak nefesin su yüzeyinde titreşimler meydana getirerek suya duanın intikalini kolaylaştırır. Daha sonra bu su besmele çekilerek büyülenen kişi tarafından içilir.
 Şayet evde veya kişinin üzerinde büyü bulunursa bu büyüyü pencereden dışarı atmak yahut sokağa,çöpe ,uzak bir yere atmak gibi bilinçsizce yapılan işler büyüden kurtulmak yerine büyüyü daha da kalıcı yapar. Bazen evin eşiğinden gömülü bir kağıt yatağın altından yastığın içinden veya kişinin elbisesinin astarı arasından bir büyü çıkabilir. Bulunan büyü dışarı atılmayacağı gibi kesinlikle ateşe atılıp yakılmaya kalkışılmamalıdır. Böyle bir durumda yanan büyüye ulaşılamaz ve ateşte büyünün gücüne güç katar. Böyle bir durumda büyüyle karşılaşan kişinin yapacağı en akıllıca iş önce büyüyü dışarıda bir çeşme akar su önünde açmak içindeki yazıları akan su ile hafif hafif yıkayarak temizleyip yazıların su ile silinmesini sağlamaktır. Daha sonra bu büyü denize yoksa bir akar suya atılmalıdır. Sadece sabun bulunursa bu sabuna su değmemelidir çünkü sabun büyüsünde su büyüyü bozmak yerine ters etki yaparak büyüyü hızlandıran bir etken olur.
Yapabilecek en doğru davranış bir din bilginine danışmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder