Video için AdSense ve Oyunlar için AdSense

Günümüzde herkes, internette en sevdiği televizyon programlarını izlemeye veya en yeni oyunları oynamaya daha fazla vakit ayırıyor. eMarketer, 2015 yılında ABD'deki tüm İnternet kullanıcılarının %76'sının düzenli olarak İnternet üzerinden video izleyeceğini ve %40'ının çevrimiçi oyun oynayacağını öngörüyor. Bu kitleler, reklamverenler için giderek daha ilgi çekici hale geliyor, video reklamlara ve oyunların içindeki reklamlara harcanan tutar her yıl artıyor. 

Bu büyümeden yararlanabilecek birçok video yayıncısından veya oyun yapımcısından biriyseniz, Google'ın bu tür içerikten para kazanmaya yönelik iki çözümü olduğunu bilmek ilginizi çekebilir:Video için AdSense ve Oyunlar için AdSense. AdSense ile, video içeriğinizde ve tarayıcı tabanlı oyunlarınızda alakalı ve rahatsız edici olmayan reklamlar yayınlayabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl bu ürünlere olan ilgi inanılmaz arttı. İzleyicilere görüntüleyecekleri reklamları seçme ve bunlar üzerinde denetime sahip olma imkanı sunan, yayıncıların ise daha iyi sonuçlar elde etmesini sağlayanTrueView video reklam biçimi konusunda daha bir heyecanlıyız. 

Video içeriğinizden veya oyunlarınızdan para kazanmak istiyorsanız, Yardım Merkezimizdeki Video için AdSense ya da Oyunlar için AdSense bölümlerini ziyaret edebilirsiniz. Uygulamaya hemen başlayabilmeniz için başvuru sürecimizi değiştirdik. Yönergelerimizi izleyin, entegrasyonunuzpolitikaya uygunluk açısından incelendikten sonra, bu ürünleri kullanmaya hazırsınız!

Video ve oyun yayıncıları ağı her gün biraz daha büyüyor. Sizi de aramızda görmeyi umuyoruz!

Gönderen: Daniela Bruno - Ürün Uzmanı, Video ve Oyunlar, AdSense Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder